30 Haziran 2009 Salı

Zarf değil mi o ya?

Merhaba,

Sabah beri çalışmaktayız yine. Önce HTML Tag'lerini tekrar ettikten sonra XML kullanmayı öğrendim. Az sonra da JScript'le devam edeceğim. Bu sırada Burak'da kendi web sitesiyle uğraşmakta arada ona da bakıyorum.

Gel gelelim günün olayına; bugün ofiste içinde para olduğunu tahmin ettiğimiz zarflar dağıtıldı. Ayın 30'u olduğunu düşündüğümüzde aslında çok da garip bir olay olmayabilir. Ama işlerin böyle olduğunu bilmiyorduk tabi. Sinirli, bıyıklı Yavuz abi, elinde zarflar isim isim insanları dolaşıp griden zarflarını dağıttı. Para cebinden çıkıyormuşcasına üzgün, sinirliydi. İlginçtir kimse zarfını açıp içinden ne çıkacak diye bakmadı. Sanırsam herkesin ne kadar kazanacağı belli. Şu an ofis de Burak ve ben de dahil olmak üzere 4 stajyer 2 profesyonel olmak üzere 6 kişiyiz. Nedense parayı alan başka yerlere doğru yola çıktı:) Elbet sebebin bu olup olmadığını bilmiyoruz ama bugün ofis her nedense pek bir sessiz pek bir boş.

Bunun haricinde web sitesi projeleri hakkında fikir geliştirmeye devam ediyorum. En yakın zamanda implementasyona başlayacağım. Çarşamba gününe yetiştireceğim bir inşaat firması web sitesi tasarımım var duruma göre de cumartesi ya da pazara yetişecek biletken tasarımı da mevcut. Bütün bunlar devam ederken bir yandan kendi web sitemi de artık yayımlamak istiyorum. Bu yayımın ardından akluhikmet de yine bir revizyondan geçebilir. Şimdiden blogger için tema bakıyorum, güzel bir şey bulunca temamı da değiştireceğim.

Bu arada mavi bilgisayar muhtemelen bir çok yerde duyduğunuz üzere battı. Enteresan tarafı geçen dönemin sonunda yapılan Odtü'deki programlama çalışmasındaki hediye çekleri mavi bilgisayar'a aitti. Sevdiğim bir arkadaşımın grubu yarışmada üçüncü oldu ve 1 milyarlık hediye çeki kazandılar, daha çeki kullanamadan şirket battı, bakalım hakettiği parayı kullanabilecek mi? Gelişmeleri burada yine aktarıyor olacağım.

Plazada maaş günleri daha bir serin, şimdilik bu kadar benden :)

Hiç yorum yok: